Escoltar

Entorn col·laboratiu

L'entorn col·laboratiu de UIBmail ofereix les següents possibilitats:

UtilitatDescripció
Compartir calendarisAquesta utilitat permet compartir el calendari propi amb altres contactes, de manera que tots els pariticipants puguin consultar les cites d'un calendari i, fins i tot, crear-ne de noves o editar-les.
Compartir arxiusAquesta utilitat permet compartir arxius amb altres contactes, de manera que aquests estiguin disponibles i actualitzats i evita haver d'enviar missatges de correu de gran vòlum.
Compartir llibretes de contactesAquesta utilitat permet crear llibretes de contacte per a compartir amb altres contactes, de manera que qualsevol d'ells les puguin consultar i enviar missatges de correu als contactes desats.
Disposar de la llibreta d'adreces institucionalEls usuaris de UIBmail poden accedir a la llibreta d'adreces institucional, que conté totes les adreces de correu del personal de la UIB.
Sincronització del correu electrònic, calendaris i llibretes de contacte amb el mòbil.Els mòbils de tipus iPhone i Android poden sincronitzar els calendaris, llibreta de contactes i correu electrònic amb UIBmail.

Qui pot sol·licitar aquest servei?

Aquest servei està destinat a:

  • El Personal Docent i Investigador de la UIB.
  • El Personal d'Administració i Serveis de la UIB.
  • Membres d'altres col·lectius integrats dins UIBdigital com l'Escola d'Hoteleria, el personal de la FUEIB, l'alumnat de cursos de postgrau depenents de la FUEIB i el personal del LADAT.
  • Aquelles persones o empreses externes que mantinguin algun tipus de vincle professional o contractual amb la UIB, sempre subjectes a condicions i a l'aprovació per part d'un responsable de la UIB.
DestinatariUtilitats col·laboratives predefinides a UIBmail
Personal Docent i Investigador (PDI)Llibreta d'acreces institucional
Personal d'Administració i Serveis de la UIBCalendaris compartits
Arxius compartits
Llibretes de contactes compartides
Llibreta d'adreces institucional
AltresLlibreta d'adreces institucional

 Per a poder accedir a la resta d'utilitats s'ha de fer una sol·licitud.

Com puc enviar un fitxer de més d'1 MB a una llista de distribució amb UIBmail?

On puc adreçar-me en cas de problemes?

Posau-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de suport.