Sol·licitud de targetes

Sol·licitud de targeta universitària personal

Un requisit imprescindible per poder sol·licitar la targeta universitària és que tingueu la vostra foto registrada a UIBdigital (opció Preferències - Dades personals - Identificatives). Per fer-vos la foto acudiu al vostres serveis administratius, allà us la faran i la incorporaran a les vostres dades tot d'una.

Destinatari Sol·licitud
Alumnat de l'Escola de Doctorat Presencial a l'oficina del "Banco Santander" de la UIB on es confecciona de manera instantània.
PDI i PAS de la UIB Presencial a l'oficina del "Banco Santander" de la UIB on es confecciona de manera instantània o a UIBdigital (opció Gestions i serveis - Serveis - Targeta UIB).
Alumnat (no d'Escola de Doctorat) Presencial a l'oficina del "Banco Santander" de la UIB on es confecciona de manera instantània o a UIBdigital (opció Gestions i serveis - Serveis - Targeta UIB) amb l'entitat financera que se seleccioni.

 

A UIBdigital (opció Gestions i serveis - Serveis - Targeta UIB), a més de la sol·licitud, podreu realitzar la resta de tràmits relacionats amb la targeta universitària:

· Consultar l'estat de la targeta universitària

· Activar la targeta

· Enregistrar una incidència de la targeta (pèrdua, robatori, mal funcionament, etc.)

· Activar el DNI electrònic o una targeta provisional