Escoltar

Catàleg de serveis d'usuari

El Catàleg de Serveis d'Usuari recull tots els serveis que el Centre de Tecnologies de la Informació (CTI) ofereix als seus usuaris. L'objectiu del catàleg és centralitzar tota la informació de cadascun dels serveis per facilitar-ne el seu ús. De cada servei es presenta la informació disponible relacionada amb ell: sol·licitud del servei, preguntes més freqüents, manuals, suport, indicadors de funcionament, etc.

Es mostren els serveis oferits als col·lectius seleccionats a continuació:

Serveis de suport a infraestructures TI

Web hosting de les unitats de la UIB

 

Destinataris:

  • Personal Docent i Investigador (PDI)
  • Personal d'Administració i Serveis (PAS)

Descripció:

Servei d'allotjament web (web hosting) per a Facultats, Escoles, Departaments i grups de recerca, per tal que disposeu d'un espai on emmagatzemar tota la informació necessària del web (informació, imatges, etc.).

Housing de servidors

 

Destinataris:

  • Personal Docent i Investigador (PDI)
  • Personal d'Administració i Serveis (PAS)

Descripció:

Servei d'allotjament de servidors dins la infraestructura informàtica de la Universitat. D'aquesta manera els usuaris podran estalviar diners en el manteniment de les seves màquines, a més d'alliberar l'espai físic que ocupen.

Clúster de càlcul de la UIB

 

Destinataris:

  • Personal Docent i Investigador (PDI)
  • Altres usuaris

Descripció:

La infraestructura de la Universitat posa a disposició dels membres de la comunitat investigadora de la UIB un clúster de càlcul per dur a terme treballs d’investigació. A més, degut a les col·laboracions que fan els distints grups d'investigació amb membres/grups d'altres universitats, pot ser necessari també donar accés al clúster a algun membre extern.