Escoltar

Arxiu d'incidències

Problemes per enviar missatges de correu electrònic des de la UIB.

Data: 11/03/2011 finalització 22/03/2011:

El CTI informa que han arribat missatges de correu electrònic fraudulents demanant el nom d'usuari i la clau del compte de correu de la UIB. Encara que el compte és personal i intransferible, hi ha hagut usuaris que han donat les seves dades d'accés permetent que altres persones enviïn missatges brossa (spam) a gent de fora de la UIB. Ara per ara hem localitzat com a mínim nou comptes que s'empraven per aquest fi fraudulent.

Això ha provocat que els servidors de correu externs ens hagin bloquejat, durant un temps que varia segons el servidor, perjudicant a tota la comunitat universitària. Per exemple ahir no podien sortir missatges cap a la CAIB, Ajuntament de Palma, Movistar, Hotmail, etc.

Per ajudar-nos a normalitzar aquest problema, us demanam que canvieu la vostra clau. Recordau que no heu de donar les vostres dades d'accés a ningú. La UIB no us les demanarà i menys per correu electrònic.

Important: a partir d'avui a les 11h i fins que aquesta situació es normalitzi, el servidor de Campus Extens tampoc enviarà notificacions dels missatges dels fòrums, correus pendents de llegir, etc.